Biotech USA Iso Whey Zero 908 грам, ізолят сироваткового протеїну
Немає на складі
5999076222858
Термін притадності: 05.2026
1570 грн
Опис
Biotech USA Iso Whey Zero є дуже цінним джерелом білків, що забезпечує високий рівень амінокислот. Ідеальний для людей, які дотримуються низьковуглеводної дієти. А також для людей, які хочуть наростити якісну суху масу. У складі Iso Whey Zero ви знайдете високоякісний ізолят білка молочної сироватки (WPI), отриманий методом CFM – не містить зайвих добавок і наповнювачів! Препарат є багатим джерелом амінокислот, що забезпечує для вас ідеальний захист від катаболізму. Не обманюйте себе – це один з кращих продуктів у своєму класі. Iso Whey Zero є ідеальним рішенням для людей, що інтенсивно тренуються, які як ніхто інший потребують швидко засвоюваних амінокислот, щоб тренування приносила кращі результати. Дослідження показали, що дефіцит ланцюга амінокислот у поєднанні з підвищеним зусиллям може призвести до втрати м'язової тканини, з-за потреби організму на азот. Одна з багатьох функцій, чинних стандартів амінокислоти з розгалуженим ланцюжком BCAA є допомогою в процесі транспортування жирів в клітки для виробництва порцій енергії.
Переваги:
- Максимальне засвоєння;
- Відновлення після тренувань;
- Мінімум жирів, вуглеводів і цукру;
- Захист від катаболізму.
Рекомендації до застосування:
Змішати 1 порцію з 200 мл води. Приймати 1-3 порції в день.
Примітка:
Не може бути використаний в якості заміни для збалансованого харчування.
Не перевищувати рекомендованої добової дози.
Продукт не слід застосовувати матерям, що годують і вагітним жінкам.
Умови зберігання:
Зберігати в місцях, недоступних для маленьких дітей.
Зберігати в сухому місці, при кімнатній температурі до 25 C. Захищати від світла.
Характеристики
- Загальні дані
- Країна виробник
- Угорщина
- Смак
- Шоколад
- Порцій в упаковці
- 37
- Розмір порції
- 25 грам
- Склад в порції
- Енергетична цінність
- 395 кдж/93 ккал
- Жири
- 0.5 грам
- - у тому числі насичені жирні кислоти
- 0.3 грам
- Вуглеводи
- 1.3 грам
Відгуків про цей товар ще не було.