Biotech USA Protein Ice Cream 500 грам, протеїнове морозиво
Немає на складі
5999076232055
500 грн
Опис
Biotech USA Protein Ice Cream – сухий порошок з
концентратом сироваткового протеїну, для приготування корисного морозива. Має
приємні класичні смаки полуниці і шоколаду. Смачні ласощі для тих, хто
дотримується принципів здорового харчування.
Не буває літа без морозива, як і хорошої пляжної форми без
дієти. На щастя, ви можете зберегти свою струнку фігуру і як і раніше їсти
морозиво, якщо виберете правильне. Пропоноване морозиво є дуже цікавою
альтернативою солодощів і закусок - особливо навесні і жарким літом. Якщо
класичне морозиво завжди було вашою слабкістю, протеїнове морозиво тепер може
стати вашою сильною стороною. Воно виготовлене з високоякісного сироваткового
концентрату, щоб забезпечити організм додатковим білком навіть в найспекотніші
дні, або після важкого тренування. Продукт, позитивно впливає на самопочуття і
настрій.
Переваги:
- Високий вміст білка (52%);
- Не містить пальмової олії;
- Дуже просте і швидке приготування;
- З чудовим, справжнім смаком.
Рекомендації до застосування:
Змішайте одну порцію (50 г = 5 столових ложок) порошку з 100
мл води, без кип'ятіння, за допомогою шейкера для змішування і помістіть в
морозильну камеру на 2-3 години. Приготовлену порцію морозива зберігати в
морозилці і вжити протягом доби.
Порада: додайте свіжі фрукти до цієї основи.
Примітка:
Не може бути використаний в якості заміни для збалансованого
харчування.
Не перевищувати рекомендованої добової дози.
Продукт не слід застосовувати матерям і вагітним жінкам.
Умови зберігання:
Зберігати в місцях, недоступних для маленьких дітей.
Зберігати в сухому місці, при кімнатній температурі до 25
°C. захищати від світла.
Характеристики
- Загальні дані
- Країна виробник
- Угорщина
- Смак
- Шоколад
- Порцій в упаковці
- 20
- Розмір порції
- 50 грам
- Склад в порції
- Енергетична цінність
- 963 кдж/229 ккал
- Жири
- 8.5 грам
- - у тому числі насичені жирні кислоти
- 6.5 грам
- Вуглеводи
- 12 грам
Відгуків про цей товар ще не було.